zand grond grint transport rhoon barendrecht ed vd werken
zand grond grint barendrecht ed vd werken
home | producten | ons bedrijf | offerte | contact
voor particulier Ún bedrijf
zand grond grint transport rhoon barendrecht ed vd werken
made by T00N | webdesign
ONS BEDRIJF

Mijn vader heeft van zijn 18de tot zijn 65ste in het kippertransport gezeten. Sinds 1962 werkte hij voor zichzelf en ik ben dus bijna letterlijk opgegroeid in de vrachtwagen.

Na eerst zes jaar als monteur in een garage gewerkt te hebben nam ik samen met mijn vrouw de stap om voor onszelf te beginnen.

Na het behalen van de benodigde diploma's en het verkrijgen van de verschillende vergunningen was in 1984 de oprichting van Transportbedrijf Ed vd Werken een feit.

In de begindagen werd de tweedehands Mercedes 6x6 kipper 2626 voornamelijk ingezet bij een verhuurbedrijf. Al snel werd er meer en meer voor aannemers gereden en werd de 2626 ingeruild voor een nieuwe Mercedes 2628 kipper. Na deze aankoop volgden er ook nog een Mercedes 2635 en een Mercedes 3343. Ook hebben wij een Volvo L90B en een Volvo L90C shovel in ons machinepark gehad.

In al die jaren hebben wij met veel plezier voor verschillende aannemers gereden en veel contacten opgedaan. Enige tijd geleden vonden wij het tijd voor een nieuwe uitdaging en zijn begonnen met het leveren van zand en andere materialen. Dit loopt zeer goed en vormt nu de basis van ons bedrijf.